top of page

LesROOSTER

Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een proefles! Je eerste proefles is altijd GRATIS!

rooster1.jpg

Kidsdance

Voor alle kids van 3-4 en 5-6 jaar die houden van dansen en muziek.

Op speelse wijze werken de kinderen aan coördinatie, motoriek, muzikaliteit en het aanleren van danspasjes. Dit doen wij o.a. op muziek van Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestival, Disney, K3 en nog veel meer. Plezier staat in de Kidsdance lessen voorop! 

Kleuterballet

Tijdens Kleuterballet lessen maken kinderen van 4-6 jaar op een speelse manier kennis met de basistechnieken van klassiek ballet. Hierbij besteden we o.a. aandacht aan houding, muzikaliteit, gebruik van de ruimte en fysieke ontwikkeling. Daarnaast beginnen we op speelse wijze met het aanleren van choreografieën op klassieke muziek die past bij de leeftijd van de leerlingen. Bij de lessen Kleuterballet staat dansplezier en de beleving van de leerlingen centraal. 

Klassiek ballet 

In de lessen Klassiek ballet voor 7-9 jaar gaan de lessen zich steeds meer focussen op de techniek van klassiek ballet. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan muzikaliteit, houding, ritmiek, fysieke ontwikkeling en dansexpressie. Wij doen oefeningen aan de barre, over de diagonaal en in het midden van de zaal. Ook worden er tijdens deze lessen pasjes geleerd uit het klassieke balletrepertoire. Klassiek ballet vormt een onmisbare basis voor veel andere dansstijlen

 

Streetdance

In de Streetdance lessen maken de kids van 7-9 jaar kennis met deze stoere dansstijl. Na een flinke warming-up werken de kinderen aan het aanleren van een choreografie, gevolgd door een cooling down aan het einde van de les.

 

Dancemix

Leerlingen vanaf 10 jaar zijn welkom in onze Dancemix lessen. Tijdens deze les komen allerlei verschillende dansstijlen voorbij. Onder andere hiphop, jazz, dancehall en modern. Door op deze manier verschillende dansstijlen en bijbehorende technieken aan te bieden kunnen de dansers zich breed ontwikkelen. Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje langs voor een gratis proefles!

Vakanties
Tijdens onderstaande vakanties en feestdagen zijn er geen danslessen.
ZOMERVAKANTIE START 1 JULI 2024
START NIEUWE SEIZOEN 6&7 SEPTEMBER 2024

 

bottom of page