D&A DANCE OPEN DAG 2020

 

Op zaterdag 29 augustus zijn wij weer terug met een open dag vol workshops voor jong en oud. Voor iedereen die dansen deze zomer heeft gemist of altijd al eens een lesje wilde proberen. Iedereen is welkom, ook niet-leden!

LET OP! Vanwege de corona-maatregelen is aanmelden verplicht. Dit kan door middel van een berichtje via onze social media kanalen of een mailtje te sturen naar info@dadance-breukelen.com 

D&A Dance mag weer open!

Wij hebben goed nieuws! In de persconferentie van 24 juni is bekend gemaakt dat binnensporten weer toegestaan zijn. Dit betekent dat wij vanaf volgende week weer lekker mogen dansen. Wij zijn heel erg blij met deze beslissing en kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!

 

Om ervoor te zorgen dat wij op een veilige en verantwoorde manier kunnen lesgeven, houden wij ons aan de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM en het protocol welke is opgesteld speciaal voor de danssector. Deze richtlijnen lees je hier. 

Juni 2020 

Verjaardagsdansfeestje met D&A DAnce

Naomy vierde twee weekjes terug haar verjaardagsfeestje met een speciaal dansfeestje met D&A Dance. Megatof dat we bij je feestje mochten zijn Naomy!

Wil jij misschien ook een dansfeestje geven? klik hier voor meer informatie. 

Februari 2019

© D&A Dance 

Dansworkshops in de gymlessen van de Bijenschans

Vrijdag 6 december was D&A dance te gast bij de Bijenschans. De gymlessen van groep 3 t/m groep 8 werden omgetoverd tot dansworkshops waarin de jongens en meisjes kennis konden maken met dans. De workshops werden afgesloten met een aantal stoere optreden van alle kids. Wat deden jullie het goed!

December 2019 

© D&A Dance 

sinterklaas bij D&A dance  

Afgelopen week vierden de dansers en danseressen van D&A Dance Sinterklaas. De jongste kids vonden zaterdag ochtend een kadootje in hun schoentje.  De streetdance 7-9 had een speciale sinterklaasles vol met verassingen waarbij ze ook nog een optreden weggaven aan alle ouders! 

© D&A Dance 

WORKSHOPS PETITPETIT kinderopvang   

Afgelopen herfstvakantie gaf D&A Dance een aantal dansworkshops bij PetitPetit kinderopvang in Breukelen. De jongens en meisjes dansten de sterren van de hemel. Dankjewel PetitPetit voor een hele leuke ochtend. Stay tuned voor alle foto's! 

 

© D&A Dance 

OPEN DAG 17 AUGUSTUS 

De open dag van D&A Dance was een groot succes. Complimenten aan alle dansers. Jullie deden het fantastisch! Kon jij er niet bij zijn? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. De lessen gaan op vrijdag 13 en zaterdag 14 september van start!

 

© D&A Dance 

© 2019 by Desiree & Abigail. @D&A Dance