Digitale dansshow 2021

neem een kijkje backstage bij de opnames van de digitale dansshow 2021. 

© D&A Dance

December 2021

Sinterklaasfeest 2021

Op  zaterdag 5 december vierden  de  jongste dansers en danseressen van D&A dance sinterklaas. Zij vonden op zaterdagochtend een kadootje in hun schoentje.

© D&A Dance

december 2021

D&A DANCE SHOW 2021

Zaterdag 10 juli knalde alle dansers op het podium van de D&A Dance show van 2021. Wat was dit een feesje om een gek jaar mee af te sluiten! Hieronder vind je een  sfeerimpressie gemaakt door @thelensofjoy.nl

© ThelensofJoy

Juli 2021

Backstage bij de digitale dansshow

Een sneak peak achter de schermen van onze digitale dansshow 2021

© D&A Dance 

november 2020

sinterklaasfeest 2020

Vrijdag 4 en zaterdag 5 december vierden  de dansers en danseressen van D&A dance sinterklaas. De jongste kids vonden op zaterdagochtend een kadootje in hun schoentje. De streetdance 7-9 had een speciale sinterklaas les vol met verrassingen.

© D&A Dance 

november 2020

Dansworkshops in de gymlessen van de Bijenschans

Vrijdag 6 december was D&A dance te gast bij de Bijenschans. De gymlessen van groep 3 t/m groep 8 werden omgetoverd tot dansworkshops waarin de jongens en meisjes kennis konden maken met dans. De workshops werden afgesloten met een aantal stoere optreden van alle kids. Wat deden jullie het goed!

December 2019 

© D&A Dance 

oPEN DAG 2020

 

De Tweede open dag van D&A Dance was een groot succes. Shoutout naar Sadna die speciaal voor de dancemix 14+ en hele toffe workshop had voorbereid. Alle dansers kilden het op de dansvloer!  

LET OP! Vanwege de corona-maatregelen is aanmelden verplicht. Dit kan door middel van een berichtje via onze social media kanalen of een mailtje te sturen naar info@dadance-breukelen.com 

September 2020

© D&A Dance 

Verjaardagsdansfeestje met D&A DAnce

Naomy vierde twee weekjes terug haar verjaardagsfeestje met een speciaal dansfeestje met D&A Dance. Megatof dat we bij je feestje mochten zijn Naomy!

Wil jij misschien ook een dansfeestje geven? klik hier voor meer informatie. 

Februari 2020

© D&A Dance 

sinterklaas bij D&A dance  

Afgelopen week vierden de dansers en danseressen van D&A Dance Sinterklaas. De jongste kids vonden zaterdag ochtend een kadootje in hun schoentje.  De streetdance 7-9 had een speciale sinterklaasles vol met verassingen waarbij ze ook nog een optreden weggaven aan alle ouders! 

November 2019 

© D&A Dance 

WORKSHOPS PETITPETIT kinderopvang   

Afgelopen herfstvakantie gaf D&A Dance een aantal dansworkshops bij PetitPetit kinderopvang in Breukelen. De jongens en meisjes dansten de sterren van de hemel. Dankjewel PetitPetit voor een hele leuke ochtend. Stay tuned voor alle foto's! 

 

oktober 2019

IMG_3983.jpg

© D&A Dance 

OPEN DAG 2019 17 AUGUSTUS 

De open dag van D&A Dance was een groot succes. Complimenten aan alle dansers. Jullie deden het fantastisch! Kon jij er niet bij zijn? Je bent altijd welkom voor een gratis proefles. De lessen gaan op vrijdag 13 en zaterdag 14 september van start!