top of page

over ons

Hi! Wij zijn Desiree & Abigail; beste vriendinnen met een gezamenlijke liefde en passie voor dans en oprichters van D&A Dance.

 

Beide dansen wij al van jongs af aan. Zo hebben we ervaring op kunnen doen in veel verschillende stijlen, van klassiek ballet tot dancehall en van modern tot hiphop.

 

Desiree haar passie ligt al een aantal jaar bij Hiphop en Dancehall en Abigail heeft daarnaast en technische achtergrond en danst zelf enorm veel verschillende stijlen. Wij vonden elkaar in het lesgeven van Kidsdance waar wij beide onze Disney liefde konden delen met de kids. Mogelijk zijn wij nog wel grotere Disney fans dan de kids zelf! Tijdens het geven van Streetdance lessen kwamen wij erachter dat we elkaar perfect aanvullen en dat wij samen sterker staan. Hier begon onze partnership als dansdocenten. Samen bieden we een fusie van stijlen met een goede technische basis. 


Dansen is door de jaren heen onder onze huid gekropen en een way of life geworden waar wij enorm veel plezier en energie uit halen. Je zou dus kunnen zeggen dat het in ons DNA is gaan zitten ;). Dit heeft ertoe geleid dat wij na 7 jaar samen lesgeven, D&A Dance hebben opgericht.

 

Ons doel is dat elke leerling net zo veel plezier haalt uit dans als wijzelf!  

D&ADance-199.jpg
bottom of page