top of page

Het Team

Desiree & Abigail. dansdocent

Desiree & Abigail 

 Vriendinnen met een gezamenlijke liefde en passie voor dans en oprichters van D&A Dance.

 

Beide dansen wij al van jongs af aan. Zo hebben we ervaring op kunnen doen in veel verschillende stijlen, van klassiek ballet tot dancehall en van modern tot hiphop.

 

Desiree haar passie ligt al een aantal jaar bij Hiphop en Commerciele dans en Abigail heeft en technische achtergrond en danst zelf enorm veel verschillende stijlen. Wij vonden elkaar in het lesgeven van Kidsdance waar wij beide onze Disney liefde konden delen met de kids. Mogelijk zijn wij nog wel grotere Disney fans dan de kids zelf! Tijdens het geven van Streetdance lessen kwamen wij erachter dat we elkaar perfect aanvullen en dat wij samen sterker staan. Hier begon onze partnership als dansdocenten. Samen bieden we een fusie van stijlen met een goede technische basis. 


Dansen is door de jaren heen onder onze huid gekropen en een way of life geworden waar wij enorm veel plezier en energie uit halen. Je zou dus kunnen zeggen dat het in ons DNA is gaan zitten ;). Dit heeft ertoe geleid dat wij na 7 jaar samen lesgeven, D&A Dance hebben opgericht.

Ons doel is dat elke leerling net zo veel plezier haalt uit dans als wijzelf!  

_edited.jpg

DANIQUE

Danique danst al een aantal jaar bij D&A Dance en  is de assistente in de kidsdance lessen op zaterdag. Op de D&A Dance show 2023 maakte ze haar debut als assistent en mocht ze mee toveren op het podium met onze jongste dansers op de muziek van Bibbidi Bobbidi Boo. 

Anna_edited.jpg

ANNA

Anna is voor ons geen onbekende. We hebben het plezier gehad haar jarenlang les te mogen geven. We hebben haar steeds meer zien groeien en een vervolgstap als assistent voor de Kleuterballetlessen was daarom ook niet meer dan logisch.  We zijn heel blij om je er op de vrijdamiddag bij te hebben. Welcome to the team Anna! 

kaylee.jpg

Kaylee

Kaylee is onze vaste vervangster. Buiten een les die vervangen wordt door haar is Kaylee niet altijd zichtbaar. Tijdens onze jaarlijkse D&A Dance shows  staat Kaylee namelijk verstopt in onze coulissen  om alles backstage in goede banen te leiden. 

bottom of page